Kongresni hotel – Neptun 4 ****

Hotel Neptun izgrađen je 1961. godine, kao jedan od prvih izgrađenih hotela na Babinom Kuku. Godine 2004. postaje dio Importanne Resorta, koji se sastoji od prekrasnih hotela na poluotoku Lapad. Hotel Neptun, smješten na osam katova visine je najviši hotel u Dubrovniku i ima spektakularan pogled na Jadransko more i Elafitske otoke. Smješten na plaži s Plavom zastavom, idealan je izbor za nezaboravan odmor iz snova na suncu.

Nedavno obnovljen 2016., hotel Neptun nudi svijetlu i modernu oazu putnicima. Kao primatelj raznih nagrada, ovaj hotel s 4 zvjezdice nudi razne smještajne jedinice, uključujući panoramske sobe s pogledom na more, standardne sobe za goste, prostrane obiteljske sobe i luksuzne vrhunske apartmane.

Idealno smješten na poluotoku Lapad, Hotel Neptun nalazi se na nešto više od dvije milje od Starog grada, a jednostavan je pristup iz hotela, gosti će uživati ​​u Starom gradu i brojnim spomenicima i spomenicima kulture.

Dolazak Iz Zračne luke Dubrovnik

Taksijem:

  • Vožnja traje oko 30 min i cijena prijevoza iznosi 250,00-300,00 kn

Autobusom:
Najjeftiniji način prijevoza do grada je autobusom. Po izlasku s dolaznog terminala, bijeli autobus (najčešće kompanije Atlas ili njihovih partnera) čeka putnike i odlazi nakon što se napuni ili nakon što je preuzeta prtljaga s posljednjeg leta. Cijena transfera iznosi 40,00 kn. Vožnja traje 30-35 min i autobus dolazi do stanice:

  • Pile ‐ nalazi se na ulazu u Stari grad – zadnja stanica Atlasovog autobusa
  • Na kiosku ili u autobusu je potrebno kupiti kartu za lokalni autobus broj 6 (do zadnje stanice). Cijena karte iznosi 12,00/15,00 kn po osobi.